Contact met Pellets2Burn.nl

We staan altijd klaar om u te helpen! Of u nu vragen heeft over onze producten, hulp nodig heeft bij uw bestelling, of gewoon graag met ons wilt praten, aarzel niet om contact op te nemen. Bij Pellets2Burn.nl geloven we in persoonlijke service en streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

  • E-mail: Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Stuur ons een e-mail op sales@pellets2burn.nl. Ons toegewijde team zal uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.
  • Telefonisch: Soms is het fijn om direct met iemand te spreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-46223656. We zijn beschikbaar tijdens kantooruren en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ons Adres:

Pellets2Burn.nl Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 36D 9251 GA Burgum

Bij Pellets2Burn.nl geloven we in open communicatie en een persoonlijke benadering. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te assisteren bij al uw behoeften met betrekking tot onze producten en diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, en we zullen ons best doen om u van dienst te zijn. Bedankt dat u voor Pellets2Burn.nl heeft gekozen!

06-46223656
Mail sturen