Houtpellets voor uw pelletkachel

Pellets2burn verkoopt alleen gecertificeerde (zowel witte als bruine) pellets voor uw pelletkachel
Koop nu

Waarom pellets van Pellets2burn.

Pellets2burn levert alleen maar gecertificeerde pellets. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij verkopen dan ook gewenste hoeveelheid. Dat wil zeggen dat wij pellets leveren in zakken van 15 kg, op europallets waar 66 zakken van 15 kg op verpakt zijn. Zo worden de houtpellets bij ons verpakt in plastic zakken zodat ze beschermd worden tegen vochtige lucht. Het is dus ook van groot belang de pellets, als de verpakking geopend is, ze op een droge plaats te bewaren. In de meeste pelletkachels zit een voldoende groot reservoir voor een volledige verpakking.

U kunt zelf eenvoudig nagaan welke kwaliteit houtpellets u koopt, dit kwaliteitsverschil resulteert uiteraard ook in een een prijsverschil per kg. Hiervoor zijn volgende richtlijnen een goede leidraad om de juiste keuze te maken:

Wij bieden alleen maar gecertificeerde en goedgekeurde pellets volgens Din+ &  ENplus (NL 306). Bekijk deze blacklist van leveranciers die het wel vermelden dat ze pellets verkopen met ENplus logo maar deze certificering niet hebben. Laat U dus niet voor de gek houden en koop gewoon de goedgekeurde houtpellets.

Als distributeur van duurzame a-kwaliteit leveren we de beste houtpellets. We maken daarbij bewust de keuze om pellets te leveren met de strengste keurmerken zodat we weten dat er geen bossen worden gekapt en duurzame bosbouw wordt gestimuleerd.

Pellets kopen en jij wilt verzekerd zijn van de beste pellets? Wij levert aan meer dan 2.000 klanten per jaar pellets door heel Nederland. De pellets zijn voorzien van DIN+ en EN+/A1 certificaten, die ook vereist worden door pelletkachel installateurs. Mocht je hulp nodig hebben bij jouw keuze, bel ons gerust: 06-46223656

pellets kopen