Kwaliteit houtpellets

Zoek u kwaliteit pellets of alleen de beste?

Ook zoveel last van roet op je ramen? Van je pelletkachel, tijdens het branden! Of last van as die zich ophoopt in het reservoir, en viezigheid in je kachel. En de Pellet feeder/schroef die weer eens vastzit? Je bent gelukkig niet de enige…

Ook al heb je al een tijdje verwarmt met een pelletkachel. Weet je dat als geen ander dat het op houtpellets aankomt. Dan weet je ook dat er nog aanzienlijk verschil is in houtpellets in kwaltiteit. Maar welke pellets zijn nu het beste? Hoe kun je dit zelf testen en wat onderscheidt de beste pellets?

Maak je maar niet druk, binnen een paar tellen weet jij precies wat de beste kwaliteit van de slechtste kwaliteit houtpellets te onderscheiden, en heb je geen last meer van onnodig onderhoud aan je pelletkachel. Laten we dus nu maar snel beginnen.

Wij zoeken voor u naar kwaliteit pellets?

Wij van pellets2burn.nl zoeken naar de beste kwaliteit pellets, wij letten op deze drie belangrijke kenmerken:

  • Verbrandingswaarde (of warmtewaarde)
  • Vochtwaarde
  • Aswaarde

Wij zoeken de beste houtpellets voor u uit, met de beste verbranding! schoonste houtpellets voor u kachel.

Op zoek naar topkwaliteit houtpellets! Uit Friesland

✓ Langer verwarmen, Dus meer rendement
✓ Minder vocht, Beter voor uw kachel
✓ Minder as, minder schoonmaak
Eikenhout en naaldhout, mix van kwaliteit aan hout

Bij Pellets2burn hebben we altijd goedkope houtpellets op voorraad.Koop vandaag u hout pellets, wij bezorgen door heel Friesland en Nederland

Duurzaam verwarmen met kwaliteit houtpellets

Pellets zijn de meest zuivere en stabiele biobrandstof. De pellets van Pellets2burn voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, de garantie voor een constant warmtevermogen. Dit kleine korreltje uit houtzaagsel heeft een warmtevermogen van ongeveer 5 Kw per kilo. En dat is maar liefst 2-3 keer hoger dan het vermogen van brandhout.

Emailadres achterlaten Wij informeren u wanneer het artikel weer voorradig is. Laat uw emailadres hier achter.