Pellets kopen uit Friesland

Pellets kopen uit Friesland

Wij zijn de pellets leveranciers van Friesland. U kunt ook voor de pellets per pallet, deelvracht of volle trailer? Wij bieden u graag een offerte aan. Mail ons via het contactformulier of bel ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op 06-46223656.

Diverse merken houtpellets leverbaar

Wij leveren diverse merken en soorten houtpellets voor uw pelletkachel of pelletketel. Zowel de witte als de bruine pelletkorrels zijn voorradig in de webshop. pellets2burn zijn ook af te halen.

Volle trailer bestellen:

Deze producten worden geleverd in heel Nederland. Voor de Waddeneilanden gelden andere tarieven i.v.m. met boot kosten. Vooral in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland,Utrecht en hebben we aansluitende routes en leveren we vrachten met houtpellets met eigen transport. Wilt u weten of wij bij u kunnen lossen? Neem dan contact met ons op, zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Pellets2burn-friesland-hout-pellets

Bezorgtijd

Je bestelling wordt binnen maximaal twee werkdagen bezorgd. Na je bestelling nemen wij contact met je op om de bezorgdatum te plannen. We bezorgen in tijdvakken van één uur. Je hoeft bij ons dus nooit een hele dag thuis te wachten op je bestelling!

Wij bezorgen zelf

Wij bezorgen zelf. Hierdoor kunnen we ook service garanderen bij het bezorgen. Wij bezorgen door heel Nederland.

Verzendkosten zijn maatwerk graag vooraf informeren.

Voor meer informatie over onze bezorgservice, bekijk de levertijden en verzending pagina. Bezorging in overleg is altijd mogelijk, ook in de avond!

Met uitzondering van de Waddeneilanden. Woon je op de Waddeneilanden? Neem dan eerst even contact met ons op.

Emailadres achterlaten Wij informeren u wanneer het artikel weer voorradig is. Laat uw emailadres hier achter.