Kwaliteit in houtpellets

Wij leveren de beste houtpellets voor uw pelletkachel!.

bestellen

Aanbiedingen

✔︎ Blijf op de hoogte voor aanbiedingen.

Nieuwsbrief

  Door u aan te melden gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

  Wij bezorgen door heel Nederland

  ✔︎ houtpellets laten bezorgen, wij bezorgen, door heel Nederland

  Waarom houtpellets kopen van topkwaliteit?

  Door onze houtpellets te kiezen voor een pelletkachel met houtpellets vallen de stookkosten aanzienlijk lager uit

  Wij hebben de beste houtpellets voor u uit gezocht! Die gebruikt worden voor een pelletkachel. Ze kunnen direct als brandstof gebruikt worden? Kachel brand mooier en beter voor het milieu.

  Met een pelletkachel wordt uw woning of bedrijfspand op milieuvriendelijke wijze verwarmd

  Met onze houtpellet keuze heeft u minder onderhoud aan je kachel.

  Wij verkopen alleen maar de beste houtpellets! Geen onnodig vuil in je kachel, wij leveren
  Schoon houtpellets zonder chemisch bindmiddel er in 100% schoonhout.

  Wij bieden beste kwaliteit pellets

  Door onze grootschalige, directe import vanaf de producent kunnen wij houtpellets zeer goedkoop aanbieden, zodat u nóg meer kunt besparen op uw energierekening! Uiteraard beschikken onze houtpellets over het Europese certificaat EN+ A1 / DIN+ (EN 14961-2 norm). Zo bent u keer op keer verzekerd van een topkwaliteit en zit u er de komende winter warmpjes bij!

  Of heeft u liever persoonlijk advies nodig of heeft u vragen over onze houtpellets en pellets2burn.nl?

  Neem dan gerust  contact met ons op voor meer informatie of advies! Dit kan op diverse manieren: via email op sales@pellets2burn.nl, of via telefoon of via het contactformulier. Gegarandeerd dezelfde werkdag reactie! (op werkdagen binnen onze openingstijden). 

  Wat zijn houtpellets?

  Houtpellets zijn geperste houtvezels, 100% natuurlijk. Zaagafval en houtkrullen worden onder hoge druk samengeperst tot de kenmerkende korrels met cilindervorm. De pellets kunt u eenvoudig in het reservoir van uw pelletkachel gieten. Het is slim om hoogwaardige pellets te gebruiken, omdat hiervan het rendement hoger is en u geen kans loopt op problemen met uw kachel. Houtpellets zijn sterk in opkomst als energiebron / brandstof voor huishoudelijk gebruik, maar ook schoolgebouwen en openbare gebouwen en industriële gebouwen kopen steeds vaker houtpellets in. Belangrijke reden is natuurlijk de besparing op energiekosten, maar ook het feit dat houtpellets makkelijk in gebruik, schoon, praktisch zijn en geen fossiele brandstofbron zijn.